4 fordele ved at lease i stedet for at købe

Hvis du tænker på at købe en bil, så vent lige lidt og læs den her artikel, før du træffer en endelig beslutning. Det kan nemlig være, du bør lease en bil i stedet. Det er mange penge, der er tale om, så det er uden tvivl vær at bruge lidt ekstra tid og energi på at sikre, at du træffer det helt rigtige valg for dig. I sidste ende må du stadig selv finde ud af, hvad der er bedst, men måske kan de her fire fordele ved at lease hjælpe dig med at forstå, hvorfor det at købe en bil ikke er det eneste valg.

Når vi snakker biler, så er den helt store fordel, at du får en langt federe bil, end du ellers ville have råd til. Du kan selvfølgelig også vælge at spare penge i stedet ved at køre rundt i den samme bil, du ville, hvis du selv skulle købe den. Korttidsleasing af Mercedes er dog muligt, selv hvis du kun har råd til at købe en Fiat Panda, så hvorfor pine dig selv med en skodbil?

Når man leaser, så slipper man for rigtig meget af det besvær, man ellers har som bilejer. Det er alt fra at betale vægtafgift og tegne forsikringer til de mange besøg hos mekanikeren for reparation af stenslag eller en af de tusinde andre ting, der kan gå galt med en bil. De fleste steder får du nemlig en lånebil, hvis der sker noget med den bil, du leaser.

Dine udgifter bliver langt mere forudsigelige, blandt andet fordi skader og andre pludselige udgifter ikke længere er din hovedpine. Det betyder, at du får meget lettere ved at lægge et budget. Det er også et af de primære argumenter for, at man bør leje et hus i stedet for at købe det. Alle de fordele, vi har nævnt her, gælder faktisk også i et eller andet omfang for andre dyre ting som huse, hvor man har muligheden for enten at købe eller leje.

Frihed, frihed, frihed. Hvis du en dag finder ud af, at du alligevel vil have børn, selv om det slet ikke var i dine planer før, så kan du nemt og hurtigt skifte sportsvognen ud med en stationcar. Det er langt fra lige så nemt, når man selv ejer bilen, og så kan det sagtens ende ud med, at du mister en masse penge i løbet af både køb og salg. Det er også værd at bemærke, at alt du køber er en investering. Hvis du derimod lejer, er det andre, der har investeret en masse penge ? og så har de forhåbentlig styr på, hvad der er værd at investere i, men uanset hvad er det ikke din økonomi, det går ud over.