4 tegn på at du elsker vin

Der er ikke mange, der helt ærligt kan sige, at de hader vin. Når det er sagt, så findes der nogle enkelt hedenske mennesker, også i Danmark, som helt blasfemisk påstår, at vin er noget, der burde hældes ud i gyldetanken. Det er dog ikke folk som dem, vi vil sætte fokus på i den her artikel, men derimod deres modsætninger, som ikke kan få nok af vin. Synes du, at det lyder som dig? Måske har du ret, men for at være helt sikker, så se lige nærmere på de fire tegn, vi her er nået frem til, som indikerer, at du virkelig elsker vin.

Et af de helt store tegn på, at du virkelig elsker vin, er, at du har din helt egen vinkælder. Det er helt sikkert mere, end de fleste kan påstå, men det er nu en gang noget, der signalerer meget kraftigt, at man er vild med vin. Du behøver selvfølgelig ikke have en hel kælder til vin, for at kunne sige, at du elsker vin ? men dem der har en, er nærmest garanteret at være vinelskere, hvis det da ikke bare er noget, der fulgte med, da de købte deres villa eller slot for alt for mange millioner kroner.

Den lidt mere mundane vinelsker, hvis det da ikke er en selvmodsigelse, har blot en vinreol eller to. Det signalere næsten lige så kraftigt, at man elsker vin, og så er det typisk langt mere synligt end en kælder, med mindre selvfølgelig man har et glasgulv, så synet af vinkælderen kan nydes fra stuen. En reol er en langt mere fornuftig måde at vise ens gæster, at man er vild med vin ? og så er det også ganske praktisk, at man ikke behøver gå helt ned i kælderen (eller vente på tjeneren, når han går ned for at hente vinen).

Du behøver dog ikke vise din forelskelse så tydeligt frem, hvis du ikke har lyst til det. Du er selvfølgelig også en vinelsker, hvis du kan kende forskel på vinene til enhver tid. Vi snakker selvfølgelig ikke bare om, at du kan smage om det er hvidvin eller rødvin, du har fat i, men også hvilket mærke den er, hvilken slags druer, der er blevet brugt, hvilken årgang den er eller ligefrem kan nævne, præcis hvilken vin det er, bare ved at sidde med glasset og dufte eller smage til det en enkelt gang.

Den mere mundane vinelsker er ikke nødvendigvis glad for diversiteten i vine, men elsker derimod bare, at der er alkohol i, og at det smager godt ? lidt på samme måde som at fast food smager godt. Hvis du kan nyde vin og du gør det så vidt muligt, så må det da kunne siges, at du er en vinelsker.