5 uundværlige ting til den lille ny

måneder inden fødslen, eller også er du den, der stadig er i tvivl om, hvad du skal ud og have fat i. Denne artikel er heldigvis til begge typer af gravide, for du kan både få god inspiration til, hvad der er en god idé at anskaffe dig, men den kan også give anledning til at tage op til revision, hvorvidt du har købt for meget ind til den lille ny.

De vigtige fem

Køb af tøj afhænger selvfølgelig af, hvornår på året du har termin. Føder du midt i den varmeste hedebølge, er der ingen grund til at købe 6 ulddragter i den mindste størrelse, og omvendt får du ikke brug for søde sommerkjoler til en nyfødt, hvis din datter kommer til verden i december. Husk at tænke realistisk, og overvej, hvad du reelt får brug for i den første tid.

En anden vigtig ting er selvfølgelig bleer, men husk ikke at købe alt for mange, før i ved, hvilken størrelse jeres lille guldklump er. Det er træls og kommer til at fylde for meget, hvis i har fyldt hele badeværelset op med 5 pakker af den allermindste størrelse, hvis det viser sig, at baby allerede er for stor til dem. En anden ting, i kan overveje, er, om det kunne være en idé at bruge stofbleer. Det er godt for både miljøet og pengepungen, og så kan man i dag få dem i rigtig mange skønne designs og farver.

En autostol. Måske har du endnu ikke tænkt på det, fordi i ikke har bil, men skal vi for eksempel med taxa hjem fra hospitalet, når baby er kommet til verden, skal i sørge for at have en autostol med. Det kan være en god idé at slå en god handel af med butikken og købe 2 eller flere med rabat, hvis bedsteforældrene ikke allerede har i deres biler.

En bæresele eller strikvikle er for mange mødre guld værd, når de skal klare flere ting på én gang. Den er rigtig praktisk, hvis man er på farten, men ikke ønsker at tage barnevognen med, og den er også god, hvis man har behov for at bruge sine hænder, men baby samtidig har brug for at have nærkontakt med dig. Der er forskel på at anvende enten en bæresele eller en strikvikle, og der er flere ting, du skal veje op med dig selv, når det kommer til det ergonomiske, amning, påføring, mm. Mange kvinder køber dog begge dele.

Et super hyggeligt og unikt produkt til den nyfødte er fødselstavler, som er en gave både til far, mor og barn. Fødselsplakater er en perfekt, hvorpå i kan forevige mindet om den dejlige dag, hvor jeres guldklump kom til verden. De fås i mange forskellige designs og varianter, så de kan laves til at passe lige ind på børneværelset hjemme hos jer. Og fødselstavler er ikke kun til nyfødte, men vækker i den grad også glæde hos de lidt ældre børnehavebørn!