Derfor er hele debatten om immigration fordrejet

Der er så forfærdelig meget snak om immigration både her i landet og gennem hele Europa for slet ikke at nævne USA, hvor den mest forfærdelige præsident i nyere tid eller måske endda nogensinde formåede at få mange stemmer lige netop fordi, han snakkede om at bygge en kæmpe stor mur til at holde mexicanerne ude. Det er ofte helt absurd, hvor debatten om immigration bevæger sig hen, så det kan være svært at forholde sig til, hvor mange menneskers liv, der bliver påvirket og altså i sidste ende ligger i hænderne på nogle af de mest idiotiske politikere i verden. Også her i landet er det som om, de værste politikere bruger nazistisk retorik til at overbevise folket om, at alle immigranterne er vores fjender og vil slå os ihjel eller i hvert fald enten drive os ud af vores land eller overtage det. Selv hvis det var sandt er det da fuldstændig sindssygt, at den eneste løsning de kan finde på er, at sende dem tilbage eller sørge for, at de aldrig nogensinde kommer her til landet i første omgang.

Med al den fremmedhad, der bliver promoveret i det danske samfund, er der nogle danskere, som er bange for, at immigranterne skal flytte hen i nærheden af dem. Hver gang dem fra fåborg ser et hus til salg i fåborg, tisser de næsten i bukserne af frygt. Det er desværre sådan, at frygt hurtigt kan gøre folk så desperate, at de vil gøre hvad som helst for at føle sig trygge igen. Frygt, tvivl og uvished er de våben, der bliver brugt af dem, som af den ene eller den anden grund ikke vil have immigranter her til landet. Det kan også være, at de bare bruger immigranterne som en undskyldning til at få magt og føre Danmark i den retning, de føler er bedst ? eller som bedst tjener dem. Det er svært at sige præcis, hvad det er, der får de her politikere til at sige, som de gør. Det er rent faktisk muligt, at de selv er fanget i retorikken om frygt med videre.

Det er virkelig en fordrejet debat, vi har her i Danmark, hvor der ikke er fokus på, at det her er mennesker ligesom os selv, der er desperate efter at slippe væk fra deres hjemland. Vi har masser af ressourcer her i landet, men vi bruger dem bare ikke specielt godt, fordi de fleste er faldet i kapitalistfælden og tror, at nyt tøj og en ny bil er en god måde at bruge den smule magt, de har. Vores penge afgør, hvor mange ressourcer vi har adgang til, men så længe pengene bliver lagt de forkerte steder, bliver Danmark altså ved med at være et lorteland.