Light Point Lamper

Den danske belysningsvirksomhed blev startet af Ronni Gol tilbage i 1995 da han var bare 26 år. Lige siden sin begyndelse har mærket fokuseret på simpel og anvendelig belysning med et strejf af luksus. Lamperne er ukomplicerede og ærlige fordi designeren bag det hele Ronni Gol mener at lyset er centralt for enhver indretning ? og de skal derfor bare fungere upåklageligt. Alle mærkets produkter designes, produceres og distribueres af virksomheden selv og det har en kæmpe betydning for kvaliteten. Med en eller flere af deres lamper kan du derfor være helt sikker på at få en kvalitet ud over det sædvanlige. En af grundene til virksomhedens store succes og gode kvalitet er teknologien bag deres belysning. De fleste af mærkets produkter bruger LED som lyskilde og det giver rigtig mange fordele.

Find alle designerlamperne fra danske Light-Point her

 

Udendørslamper til væg ? Cube og Box fra Light Point

Mærket er i allerhøjeste grad garant for kvalitetslamper til udendørsbrug. Når lamper skal anvendes udenfor er det særlig vigtigt at kvaliteten er god og at de kan tåle vind og vejr. Derfor skal man altid huske at kigge på IP-nummeret for at sikre sig mod eksempelvis væglamper der ikke tåler det hårde udendørsmiljø.

To lamper til vægmontering som du med sikkerhed kan bruge udenfor er Cube og Box fra Light-Point. Begge er kubistiske og giver enhver facade, garage eller mur et roligt og stilsikkert udtryk. Selvom udtrykket og designet kan minde om hinanden er der væsentlige belysningsmæssige egenskaber til forskel på de to.

Mens Cube både giver et nedadrettet og opadrettet lys, kan Box indstilles til at lyse præcist som du ønsker. Box har indbygget LED som lyskilde mens Cubes lyskilde meget praktisk kan udskiftes og du kan derfor sætte præcis den pære i du ønsker.

De er begge fremstillet i det enormt hårdføre materiale aluminium. Det sikrer lang holdbarhed og levetid for dine nye væg monteret lamper udenfor.

Den svenske producent Norlys forhandler ligeledes holdbare lamper til udendørsbrug ? men til en lidt billigere pris. Eksempelvis findes hér Asker væglampen som minder en del om både Cube og Box. Oplev den her